nl en
  Softdrinks, confectionery, snacks, biscuits and ready-meals

  Ons bedrijf

  In 2001 richtten Jaco Strootman en Marcel Schoones Kubizz op. Een internationaal opererende handelsonderneming in de food-industrie die zaken doet met grote fabrikanten en grote afnemers heeft.

  » “Onze ambitie gaat niet over ‘de grootste’ worden, maar wel over de beste zijn! De uitdaging is om unieke producten te vinden, waar ook ter wereld, waar onze klanten het verschil mee maken.” Jaco Strootman, Directeur.

  Bij Kubizz richten wij ons op de import en export van voedselconsumptiegoederen. Onze focus en specialisatie liggen voornamelijk op frisdrank, koek, zoetwaren, snacks en levensmiddelen, waaronder de snel- of direct-klaar-maaltijden. Wat ons speciaal maakt is onze professionaliteit, teamspirit, ondernemerschap en betrouwbaarheid. Voor ons hebben voedselveiligheid en certificering absolute prioriteit.

  Fancy labels en Private labels

  Naast importeren en exporteren hebben wij ook eigen producten. Deze vallen onder twee categorieën: producten als Frezzh kauwgom en Troppie drinks, die exclusief voor een klant worden geproduceerd, vallen onder het ‘Private label’. Producten als Maja drink, Pata chips, Loveme Noodles en Cool kauwgom vallen onder ‘Fancy label’ en kunnen door iedereen ingekocht worden. Wij zijn voor onze klanten altijd op zoek naar goed vormgegeven producten, die handig zijn om mee te nemen. Denk aan chocolade, kauwgom, noedels en chips. Nieuwe producten ontwikkelen wij ook vaak in samenwerking met de klant.

  » “Klantvriendelijk, snel en flexibel, goede kwaliteit voor scherpe prijzen, dat is wie wij zijn.” Marcel Schoones, Directeur.

  Optimale dienstverlening

  Dankzij onze betrouwbare logistiek en voorraadbeheer, staat onze professionele en flexibele organisatie garant voor het snel inspringen op wensen van zowel klant als fabrikant. U vindt ons hoofdkantoor in het landelijke Zevenbergen, dichtbij Moerdijk. Strategisch gelegen tussen de grote handelssteden Rotterdam en Antwerpen. Doorgaans bezoeken wij onze leveranciers en afnemers, maar indien u dit wenst dan ontvangen we u graag op ons kantoor. Naast het vertegenwoordigen van de fabrikant voor reguliere producten bieden wij ook de perfecte oplossing voor ‘overstock’ of voor het invullen van extra productiecapaciteit. Onze magazijnen vindt u verspreid door heel Nederland. Hierdoor kunnen wij een optimale logistieke dienstverlening garanderen.

  » “Kubizz is: financieel veilig, voedselveilig en logistiek betrouwbaar.” Jaco Strootman, Directeur.

  Kubizz zit nog steeds in de lift en wij zijn nog altijd op zoek naar nieuwe producten en nieuwe klanten. Een vast, dynamisch team staat dagelijks klaar om aan de vraag te voldoen. Denkend aan de toekomst zien wij veel potentie in onze business. Als u deze visie met ons deelt, neem dan contact met ons op!